Ugrás a fő tartalomra

Anne L. Green: Arcátlan csábító | Könyvajánló

Anne L. Green eddig megjelent regényei közül szinte az összeset olvastam. Egytől egyik imádtam őket. Azonban a napokban megjelent legújabb könyvének borítója is már sugallja, hogy ez a történet más... Egy egészen más kaland. De biztosan felkészültél rá?

Hogy miben is másabb ez a regény, mint az előzőek? Az írónő sokkal mélyebben elmerült a történetben, ugyanis a múltjának egy részét rejti. Ezáltal a mű teljes mértékig részletesen kidolgozott, tökéletesen felépített lett. Tudom, hogy volt már korábban olyan kijelentésem, hogy xy könyv volt Anne L. Green legjobb regénye. De az írónő még mindig képes megmutatni, hogy ő igen is még jobbat ki tud magából hozni, még mindig tud fejlődni. Szóval ha csak egyetlen egy ALG könyvet ajánlhatnék elolvasásra, ez lenne az! Ez egy olyan könyv, melyet nem szabad kihagyni, ezt az élményt át kell élni!
A cselekmény nagyon gyorsan és gördülékenyen beindul. Az első sortól az utolsóig élveztem minden szavát a regénynek. Minél hamarabb ki akartam deríteni, hogy hogyan is alakul Olivia és John Doe közös kalandja. Ám mégsem szerettem volna, ha rövid idő után már is el kell tőlük búcsúznom. Nehéz dillemma volt.

Mintha a kezemhez ragasztották volna a könyvet. 

Nem tudtam letenni azt mondván, hogy majd holnap folytatom. Még az alvás sem tűnt olyan fontosnak, minthogy megtudjam mi fog történni kedvenc szereplőimmel. Szenvedélyes, veszélyes és mesésen romantikus történet.

Olyan érzelmeket váltott ki belőlem ez a regény, melyet nem gondoltam volna, hogy képes lesz. Arcátlanul ellopta a szívem John Doe. Ennek a férfinak nem csak a külsője, tekintete bugyiszaggató, de a személyiségével is rabul ejti a nőket. Imádnivaló karakter. Okos, és talpraesett pasi, aki tehetségét remekül tudja kamatoztatni.
A titokzatos férfi főszereplőnk mellett méltó helyet foglal el Olivia Clark. Egy gyönyörű és határozott nő, aki nem mellesleg eléggé kemény szakmát választott magának. Rendkívül jól csinálja, amit csinál. Azonban képes egyedül megbírkozni a rá váró nehézségekkel? Legjobban az tetszett Oliviában, hogy volt tartása, tudta, hogy hol kell meghúzni a határokat. De vajon az ész ellen tud állni a szívnek?

Olivia és John Doe kapcsolata igen különleges. Egyáltalán nem zökkenőmentes, ám még annál inkább izgalmasabb és szórakoztatóbb. Hihetetlen jót tudtam nevetni, szórakozni az olykor egymásnak tett humoros megjegyzéseken. Volt pillanat mikor azt éreztem, hogy ezek ketten, ha lehetne egy kanál vízben is meg tudnák fojtani a másikat. Viszont minden vita, probléma ellenére mégis azt kell hogy mondjam, tökéletes párost alkotnak együtt. Olykor még saját maguk is meglepődtek, hogy milyen hatással is van rájuk a másik. Vajon ez mennyire kavarja fel a vizeket? Képesek lennének saját maguk eddigi énjének szöges ellentétévé válni?

Olivia munkája szerintem az egyik legérdekesebb szakmák közé sorolható. Behajtó. Itt hasonló napok előfordulhatnak, de két pontosan megegyező, biztos hogy nem. Tetszett, ahogy az írónő a veszélyes helyzetektől egészen a humoros szituációkig bemutatta, hogy mit is takar ez a munka.

Ne állj ellen a csábításnak, légy inkább részese! Páratlan és kihagyhatatlan regény! Egy olyan könyvsorozat kezdete, mely olvasók tömegeinek lesz a kedvence!

Vajon meg lehet bízni egy csalóban?

Cím: Arcátlan csábító
Szerző: Anne L. Green
Kiadó: Álomgyár kiadó
Sorozat: Csábító sorozat
Kiadás éve: 2018.
Oldalszám: 409

⭐⭐⭐⭐⭐

Fülszöveg:

Minden történetnek több oldala van, ahogy minden embernek több arca

Olivia Clark évek óta behajtóként dolgozik. Szereti a munkáját, de kezdi unalmas mókuskeréknek érezni, míg egy napon egy barátnője a segítségét nem kéri. Valaki titokzatos módon visszaél a lány férjének személyazonosságával. Olivia elszánt kutatásai egy rejtélyes férfihoz vezetnek, aki nagylelkűen felajánlja a segítségét. 
Thomas, Carl vagy Niko? A valódi nevét senki nem ismeri, egy vérbeli kaméleon. Igazi átváltozóművész, de az örökös szerepjátéknak köszönhetően már ő maga sem biztos abban, hogy ki is ő valójában. 
A szálak egymásba futnak, a titkokról lehull a lepel, hőseink pedig zűrös csalási ügyek kellős közepén találják magukat. De hogy ki melyik oldalon áll, abban már egyikőjük sem lehet biztos. 

Az Arcátlan csábító a Csábító-sorozat első része, melyben a többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt írónő ezúttal valós eseményeket dolgoz fel. A történet az Érzéki csábító című kötetben folytatódik.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milyen sorrendben érdemes olvasni Anne L. Green könyveit?

Sokszor felmerül az a kérdés számos könyvmolyban, hogy milyen sorrendben is vegyék kezükbe Anne L. Green regényeit. Ez a zavarodottság teljesen érthető, hiszen az írónőnek rengeteg könyve sorakozik már a polcokon. Ráadásul egy-egy karakter feltűnik más kötetekben is. Ez alapvetően nem lenne próbléma, ám ha van valamilyen apró utalás a "vendég" szereplő életére, akkor néhány esetben  talán spoileres lehet egyik könyv a másikra nézve.  Ezért úgy döntöttem, hogy készítek nektek egy Anne L. Green térképet. Mely segítséget nyújthat azoknak az olvasóknak, akik nehezen tudják eldönteni, melyik ALG regényt is vegyék elsőként a kezükbe. A térképet kiegészítettem az Álomgyár kiadónál kapható ajándék novellákkal is.  Melyik Anne L. Greent regényt olvassuk elsőnek? Nincs olyan regény, amelyikre azt mondanám, hogy ezzel KELL kezdeni. Hiszen nincsen kötelező sorrend. A térképen is látható majd, hogy melyik az a történet, melyből kiindulnak a szálak. A térkép megalkotását a meg

Chevy Stevens: Végzetes örökség

Mit kaphatsz egy gyilkos apától?  A 33 éves Sara Gallagher végre boldog. Antik bútorokat árusító kereskedése szárnyal, őt pedig eljegyezte egy fantasztikus férfi. Egy kérdés azonban nem hagyja nyugodni: vajon kik az igazi szülei? Sara felkészült, hogy megtudja.  Kiderül, édesanyja még most sem kíváncsi rá. Később arra is rájön, hogy a biológiai apja gyilkos, aki 40 éven át nőkre vadászott. Sarának Nadine, a terapeutája segít feldolgozni a borzalmakat, és azt, hogy talán mást is örökölt apjától, nem csak a szeme színét. Sara hamarosan rádöbben, egyetlen rosszabb dolog van annál, hogy az apád egy gyilkos: az, ha az apád megtudja, te ki vagy.  Néhány kérdés jobb, ha megválaszolatlanul marad. A "Végzetes örökség" egy összetett és lenyűgöző történet egy nőről, aki a gyökereit szeretné megismerni. Kérdés, hogy megéri-e...  Chevy Stevens páratlanul izgalmas a pszichológiai thrillereiben soha nem tudhatod mi lesz a következő lépés. Nemzetközi sikerkönyvei végre itt

Rachael Lippincott: Két lépés távolság | Könyvajánló

A regény elolvasását a 2019-es Olvasó tábor óta terveztem, azonban csak most sikerült elérnem oda, hogy kezembe vegyem a könyvet. A részlet, melyet korábban olvastam a könyvből, nagyon hamar megfogott, és felkeltette a kíváncsiságomat. A könyv elolvasása után pedig, most már epekedve várom, hogy a filmadaptációt is láthassam. Vajon vissza tudja adni a könyv által nyújtott érzelmeket? Nagyon kíváncsi vagyok! Ennek a gyönyörű szép szerelemnek a története, ahol egy betegség szab korlátokat,  teljesen meghatja az olvasókat. A könyv telis-tele van érzelmekkel, így esélytelen könnyek nélkül végig olvasni a regényt. Mikor elkezdtem olvasni Stella és Will történetét, sejtettem, hogy nagy hatással lesz rám, ellenben én sokkal több érzelmi löketben reménykedtem. A történet elolvasása után nem hagyott bennem akkora mély nyomot, mint vártam, de kellemes kikapcsolódást nyújtott. Úgy vélem ez amiatt lehet, hogy több sírásra készültem fel. Próbáltam a lelkemet felkészíteni a legrosszabbra, hog