Ugrás a fő tartalomra

Részlet a Baljós szitakötő c. könyvből | Blogger hét

 

Ismerjétek meg Jack Doyle kishúgát, Kayla Doyle-t! 

Hamarosan debütál Anne L. Green legújabb regénye, a Baljós szitakötők, ahol Jack Doyle és Erica Fuller szerelmének történetét ismerhetitek meg. Izgalmakból, váratlan fordulatokból és humorból nincs hiány a könyvben. Kedvcsinálóként olvassátok el a következő részletet, amiben Kayla kapja a főszerepet. 

Jó szórakozást hozzá!

Részlet:

Kiléptem a vizsgálóból, és már indultam volna a parkolóba, amikor megpillantottam a húgomat, ahogy ott ül a padon, és rám vár. 
– Te miért nem mentél haza pihenni? – karoltam át, és együtt haladtunk a kijárat felé. 
– Szerettem volna megköszönni neked – pillantott fel rám. 
– Ugyan már! Nem kell hálálkodnod. Ez a legkevesebb – vontam magamhoz. 
Amikor kiértünk a szabad levegőre, a kórház kis parkja felé tereltem. 
– Leroy miért nincs itt? – kérdeztem rá arra, ami azóta nyomasztott, amióta megláttam. Ha az én feleségem haldokolna, egy percre sem hagynám magára, főleg nem egy ilyen fontos pillanatban. 
– Dolgozik – kerülte a pillantásomat. 
– Aha! – bólogattam, de a lelkemben tajtékzott a ki nem mondott harag. 
– Mondd csak, te szóltál Davidnek arról, hogy beteg vagyok? – emelte rám a meleg barna szemét. 
– Nem egészen így történt. Meghallotta, amikor telefonon beszéltünk. Utána rendesen nekem esett, milyen szar alak vagyok, hogy eltitkoltam. 
– Hogy mit csinált? – ámult el rajta. 
– Kifejtette, hogy engem tart felelősnek, hogy Leroyhoz mentél feleségül, és nem hozzá – bukott ki belőlem. 
– Ez badarság! – csattant fel. 
– Én is ezt válaszoltam neki, de azért, amiket mondott, nagyon elgondolkodtatott. Nem gondoltam még bele, milyen sok múlhat azon, mit teszünk, vagy éppen nem teszünk. Minden egyes cselekedetünknek súlya van. És talán annak van a legnagyobb, ha tétlenek maradunk, amikor cselekednünk kellene. Davidnek igaza van. Én nem tettem semmit, hogy érezd, van, aki támogat a nehéz helyzetedben. Tudom, már késő, de szeretném, ha tudnád, bárhogy döntesz is, én mindig melletted állok. 
Ellágyult a tekintete. 
– Köszönöm, Jack. Ez nekem nagyon sokat jelet – ölelt át szorosan. – De ahogy mondtad, már késő – sóhajtott fel. 
– Nem, Kayla! Sosem késő! Amíg élünk, addig nem – biztattam. Értetlenül, megnyílt ajkakkal pislogott felém. – Boldogtalan vagy – folytattam. – Csak a vak nem látja, mi folyik itt. Te nem vagy és sosem voltál szerelmes Leroyba. Csak azért döntöttél úgy, hogy hozzámész, mert ez volt az egyetlen módja, hogy Daviddel is elfogadtasd a döntésed.

 Ha tetszett a részlet, ne habozzatok előrendelni a könyvet még ma! A Libri könyvesboltokban 20% kedvezménnyel és ajándék novellával tudjátok beszerezni. 
Hivatalos megjelenés: 2020.október 19. 
Megrendelem!Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milyen sorrendben érdemes olvasni Anne L. Green könyveit?

Sokszor felmerül az a kérdés számos könyvmolyban, hogy milyen sorrendben is vegyék kezükbe Anne L. Green regényeit. Ez a zavarodottság teljesen érthető, hiszen az írónőnek rengeteg könyve sorakozik már a polcokon. Ráadásul egy-egy karakter feltűnik más kötetekben is. Ez alapvetően nem lenne próbléma, ám ha van valamilyen apró utalás a "vendég" szereplő életére, akkor néhány esetben  talán spoileres lehet egyik könyv a másikra nézve.  Ezért úgy döntöttem, hogy készítek nektek egy Anne L. Green térképet. Mely segítséget nyújthat azoknak az olvasóknak, akik nehezen tudják eldönteni, melyik ALG regényt is vegyék elsőként a kezükbe. A térképet kiegészítettem az Álomgyár kiadónál kapható ajándék novellákkal is.  Melyik Anne L. Greent regényt olvassuk elsőnek? Nincs olyan regény, amelyikre azt mondanám, hogy ezzel KELL kezdeni. Hiszen nincsen kötelező sorrend. A térképen is látható majd, hogy melyik az a történet, melyből kiindulnak a szálak. A térkép megalkotását a meg

Leslie Potter: Ösztön - A játékszer 1.

Leslie Potter könyvét most először fogtam a kezemben, de szavai teljesen ámulatba ejtettek. Luke, a harmincas éveiben járó szexfüggő férfi és felesége, April élete teljesen megváltozik, amikor megszületik a gyerekük, Sarah. A korábban tabukat nem ismerő szexuális életük lassan átalakul, April egyre többször mond nemet férje perverz vágyaira, amihez Luke először a tőle megszokott humorral próbál hozzáállni. A gyakori és szenvedélyes szexről azonban továbbra sem képes lemondani. Hosszas hezitálás után szexkapcsolatba kezd a nála jóval fiatalabb kisgyerekes anyával, Evával.  Vajon Luke és April kapcsolata megmenthető? Kit terhel a felelősség a házasság megromlásáért: a szexmániás férjet, vagy a csak magával törődő, még a gyermekét is elhanyagoló feleséget? Meddig tartható fent a szenvedélyes viszony Luke és Eva között, ha mindketten máshoz mennek haza? Valójában ki kinek a játékszere?  Leslie Potter szókimondó, erotikus regénye tabudöntögető, ugyanakkor egy nagyon fontos pro